Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a

Üdvözöljük a LiveActive világában!

Rohanó, zaklatott világunkban a jó egészség megőrzése rendkívül fontos ahhoz, hogy lépést tudjunk tartani a mindennapok kihívásaival. Egészségünkre kortól és nemtől függetlenül szükségünk van. Ahhoz, hogy jó egészségnek örvendjünk és közérzetünk kellemes legyen, testünket fitten kell tartanunk, meg kell védenünk a betegségektől, és bőséges energiát kell számára biztosítanunk.

Ehhez mindannyiunk számára elengedhetetlen az egészséges táplálkozás, a pihentető alvás, a pozitív gondolatok valamint az elegendő és megfelelő edzés. A testgyakorlás nemcsak az állóképességet erősíti, hosszú távon abban is fontos szerepet játszik, hogy számos betegséget megelőzzünk. Nem elhanyagolható körülmény az sem, hogy az edzés hatására remekül nézünk ki, és fittebbé, fiatalabbá, karcsúbbá válunk. Kinek van ennél több érvre szüksége?

Nos, nekünk biztosan sem. A fitneszeszközöket kínáló webáruház ötlete már régen megszületett bennünk, és 2012 szeptemberében a döntést is meghoztuk. Megérett az idő a cselekvésre!

Összedugtuk hát a fejünket, egy jó darabig ötleteltünk, míg meg nem fogalmaztuk, hogy az áruháznak a boldogságról, az aktív életmódról és a mozgás öröméről kell szólnia, így a márka nem véletlenül kapta a LIVE ACTIVE nevet.

Fitnesz és egészség Önnek és családjának

2012 őszén felgyűrtük az ingujjunkat, és elkezdtünk felépíteni egy fitnesztermékek széles választékát kínáló weboldalt. A webáruházat Szlovéniában indítottuk útjára először, majd hamarosan más európai országokban is elérhetővé vált.

Már a kezdetektől világos volt számunkra, hogy csakis jó minőségű, kiváló ár-érték arányú outdoor-, fitnesz-, sporteszközöket akarunk kínálni azok számára, akiknek fontos a fittség és a jó egészség. Az eszközök árusításán túl eltökéltük, hogy:

  • Megoldásokat biztosítunk Önnek az egészségesebb és aktívabb életmód kialakításának megkönnyítésére.
  • Az egyes országok felhasználóinak és helyi szakértőinek bevonásával hiteles útmutatást nyújtunk a vásárlási környezet használatának egyszerűbbé tételére.

Elégedettséggel tölt el minket, hogy minden korú, méretű és alakú ember számára biztosítani tudjuk azt motivációt és azokat az eszközöket, amelyek révén mindenki olyan fitté válhat, amilyen fitté csak tud...

A LiveActive mögött álló csapatként mindig a legjobbat nyújtjuk és a legjobbra számítunk.

A LiveActive egy remek, jókedvű csapatszellem eredménye, és őszintén reméljük, hogy az egészséges életmód, az életöröm és a sport iránti elkötelezettségünket Ön is érzi.

Ránk mindig számíthat!

A LiveActive szeretné Önt és motivációit megismerni, hogy céljai elérésében támogatni tudja. Többet szeretne tudni? Ha érdekli, kik vagyunk, milyen céljaink vannak, hogyan léphet velünk kapcsolatba, illetve hogyan csatlakozthat csapatunkhoz, ne keresgessen tovább. Bármikor írhat nekünk, megoszthatja velünk véleményét, ötleteit és javaslatait – Önért és családja egészségéért dolgozunk!

A LiveActive csapata.