Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a

Kosmodisk Classic Set gerincbántalmi segédeszköz

Photo
Video

Hatékony fájdalomcsillapítás gyorsan és egyszerűen

A Kosmodisk Classic gerincbántalmi segédeszköz viselése maximális kényelmet biztosít. Megtámasztja és bemelegíti a gerinc deréktáji részét, rugalmassá teszi az egész testet. Intsen búcsút a derékfájásnak!

 • Gyógyszerek nélkül csillapítja a fájdalmat
 • Ruha alatt kényelmesen hordható
 • Semmilyen mozgásban nem zavaró
 • 60 napos pénz-visszafizetési garanciával
Kosmodisk Classic Set gerincbántalmi segédeszköz
18 999 Ft
9 499 Ft Club5* ár
Ingyenes szállítás
Hívjon minket: 061-452-5118
 • Rövid leírás
 • Termék részletei
Rövid leírás

Hatékony fájdalomcsillapítás gyorsan és egyszerűen

A Kosmodisk Classic gerincbántalmi segédeszköz viselése maximális kényelmet biztosít. Megtámasztja és bemelegíti a gerinc deréktáji részét, rugalmassá teszi az egész testet. Intsen búcsút a derékfájásnak!

 • Gyógyszerek nélkül csillapítja a fájdalmat
 • Ruha alatt kényelmesen hordható
 • Semmilyen mozgásban nem zavaró
 • 60 napos pénz-visszafizetési garanciával
Tudjon meg többet
Termék részletei

Szabaduljon meg a fájdalomtól

A Kosmodisk egyszerű és hatásos eszköz, amelyet szakértők terveztek, hogy enyhítse vagy megszüntesse a gerinc és a hát fájdalmát. Két részből áll: egy gerincmasszírozóból az egész törzs számára, és egy derékmasszírozóból a derék számára.

A Kosmodisket bárki használhatja, aki elmúlt 12 éves, mérettől és nemtől függetlenül. A KOSMODISK CLASSIC gerincmasszírozó az Ön törzséhez is könnyen hozzáigazítható, a rugalmasan állítható gumipántoknak köszönhetően.

Különösen azoknak ajánljuk a Kosmodisket, akiknél nagyobb a veszélye a hátsérülésnek vagy a derékfájásnak, például sofőröknek, ülőmunkát végzoknek, fizikai munkásoknak, várandós nőknek.

A Kosmodisk nagyon praktikus, könnyen állítható és kényelmes viselet. A Kosmodisk viselésekor képes lesz élvezni az ellazulás előnyeit, miközben dolgozik, bevásárol, vezet, edz, pihen, utazik, alszik …

Hatékonyan masszírozza a gerinc melletti izmokat

A Kosmodisk hypoallergén, műanyag csigolyapontjait úgy alakítottuk ki, hogy az Ön gerincével együtt mozogjanak. A csigolyapontok sora megtámasztja a gerinc teljes hosszát, enyhe nyomást gyakorol rá, akárcsak egy csontkovács vagy gyógytornász ujjai.

A Kosmodisk által kifejtett masszírozó hatás stimulálja a gerincoszlop környéki izmokat. Ezáltal hő képzodik, amely serkenti a vérkeringést, és ezzel ellazítja az izmokat és csökkenti a feszültséget.

A kialakításának köszönhetően hat, nem használ másmilyen energiaforrást, mint például mágnest vagy elemet. Addig működik, amíg a formája nem sérül meg.

Olyan 25 éves lehettem, amikor egy alkalommal megcsúsztam a latyakos idoben, és 2 napra rá nem bírtam fölkelni. Mindenféle kezeléseket alkalmaztak, a fizikoterápiás kezeléstől kezdve a mindenféle gyógyszeres kezelésig. Egy idő után már nem bíztam ezekben, mert nagyon rövid távon voltak hatásosak. Egy alkalommal,amikor már nagyon fájt a derekam, egy kedves barátom azt mondta: Miért nem veszel fel egy Kosmodisket? Egy idő után, amikor már tényleg sírni tudtam volna a fájdalomtól, fölvettem. Két nap után egész nap rajtam volt. Ma ott tartok, hogy 16-18 órát viselem naponta. Azóta végig tudom csinálni a napot aktív mozgással, aktív tevékenységgel. Nem tudom, mit csinál, de nagyon jó!

Mohácsi László

A Kosmodisk Classic szett használata egyszerű és garantáltan hat

A Kosmodisket lehet könnyű ruházat alatt és fölött is viselni. A legjobb hatást azonban akkor érheti el, ha közvetlenül a bőrén viseli. A Kosmodisk bordázott részét mindig a bőr felé fordítva kell viselni. A Kosmodisk használata elott ellenőrizze, nincs-e rajta sérülés. A csatot az első két ujj enyhe nyomásával nyithatja ki.

A KOSMODISK CLASSIC gerincmasszírozó:

 • A felső elasztikus pántot vesse át a vállán. Az alsó elasztikus pántot kösse a derekára, majd csatolja be.
 • Az elasztikus pántok helyzetének beállításához mozgassa le-föl a kapcsokat, így a Kosmodisket a saját testéhez igazíthatja. A Kosmodisknek a törzs középső részének teljes hosszában illeszkednie kell a testhez.
 • Ha a Kosmodisk felső része túlságosan eláll a testétől, egyszerűen húzza meg a vállpántok végét, amíg rásimul a testére. Vigyázzon, ne húzza túl szorosra az elasztikus pántokat, nehogy kényelmetlenséget okozzon magának.
 • FIGYELEM: A KOSMODISK CLASSIC gerincmasszírozó univerzális méretű, de ha úgy látja, hogy a farcsontnál lejjebb ér, egyszeruen vágja le a felesleges hosszat. Ha levágja, egyszerre 3 bordát vágjon le.

A KOSMODISK CLASSIC derékmasszírozó:

 • Helyezze a terméket a törzse alsó részére úgy, hogy kényelmes legyen. A bordázott rész mindig befelé nézzen. Az elasztikus pántokat húzza előre a derekán, majd csatolja be.
 • Ha az öv túlságosan széles (vagy hosszú) Önnek, húzza meg az elasztikus pántot.

Mindenkinek, aki nem szeretné, hogy fájjon a háta

 • Azoknak, akik kényelemre vágynak

  Az öv kényelmes és nem akadályozza a napi tevékenységében.

 • Azoknak, akiknek feszülnek az izmaik

  Stimulálja az izmokat, ezáltal hőt termel, amivel csökkenti az izomfeszültséget.

 • Azoknak, akiknek plusz megtámasztásra van szükségük

  Különösen olyan embereknek terveztük, akik sokat ülnek, vagy sokat erőltetik a derekukat.

 • Mindenkinek, akinek fáj a háta

  Szakértők által kifejlesztve, hivatásos sportolók ajánlásával

Technikai adatok

A csomag tartalma:

 • 1db Kosmodisk Classic gerincmasszírozó
 • 1db Kosmodisk Classic derékmasszírozó
 • 1db használati utasítás

Vásárlók véleményei 1 vélemény

5

1 vélemény

1 termék

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Brigi

www.topshop.hu

2016. 10. 18.

22 évesen kaptam meg, sportolásból eredő fájdalmak miatt. Azóta is rendszeresen használom munkám és az egyszerű hétköznapok során, ha fájna a derekam. Nekem segített! Most anyukám is kapott, neki is bevált!

1 termék