A kosarad üres.

Próbáld ki a

Hogyan add le az ünnepek alatt felszedett kilókat

Az ünnepek valószínűleg megint rossz hatással voltak az egészségedre- a finomságok gyakran igen gyorsan hagynak nyomot a testen. De az ünnepek már elmúltak, így itt az ideje, hogy újra formába hozd magad! Hogyan adhatod le az ünnepek alatt felszedett plusz kilókat? Van megoldás: olvasd el tippjeinket, és kezdj megszabadulni a fölösleges kilóktól még ma!

#1 Tipp: Tűzz ki célokat, készíts tervet

Amikor formába szeretnél lendülni, a legfontosabb dolog, hogy célokat tűzz magad elé, és tervet készíts, mely segítségével elérheted céljaid. A fölösleges kilóktól nem olyan egyszerű megszabadulni- néhány hétbe telik, és keményen kell dolgozni érte, de végül megéri, hiszen újra fitt leszel, és bátran szembenézhetsz az újév kihívásaival. Jussanak eszedbe céljaid akkor, amikor kevésbé érzed motiváltnak magad, és próbáld magad a tervhez tartani, amennyire csak tudod.

#2 Tipp: Légy aktív ismét a szabadban

Igen, megértjük, hogy a hideg és sötét napok nem a legideálisabbak a sporthoz, de a tél azért mégsem annyira rossz! A tél tartogat néhány igazán érdekes tevékenységet-, ha nem vagy nagy rajongója a hagyományos téli sportoknak, mint a sí, korcsolya, vagy szánkózás, akkor is jól érezheted magad a szabadban. Próbálkozz hosszú sétákkal, kirándulással, és élvezd a szépséget, amit a téli természet nyújt.

A téli túrákhoz szükséged lesz egy jó cipőre – válassz egy remek Walkmaxx téli cipőt innen >>

#3 Tipp: Kezdj el edzeni

Hallottál már az újévi fogadalomról? Ha idén kihagytad, még nem késő fogadalmat tenni az újévre. Az első fogadalom legyen a rendszeres edzés. Általában nagyon nehéz úgy leadni a plusz kilókat, hogy nem edzel rendszeresen.

Ha nem szeretnél edzőterembe menni a kellemetlen téli időben, akkor rendezz be magadnak egy tornatermet otthon. Itt találsz néhány nagyon praktikus terméket>>

#4 Tipp: Kezdj el egészségesen étkezni

Legtöbbünknek a december, az ünnepek az az időszak, amikor elfelejtkezünk az egészséges étkezésről. Mivel az ünnepek már bőven elmúltak, itt az ideje, hogy ismét odafigyeljünk arra, mit eszünk. Ne éheztesd magad, mert azzal csak lelassítod a fogyás és formálódás folyamatát, ehelyett étkezz egészségesebben, csökkentsd az étkezések kalóriatartalmát, és egyél rendszeresen!

Csak egy ötlet- mostanában a smoothie-k nagyon népszerűek. Egészségesek, és energiát adnak. Készítsd el őket magadnak úgy, ahogy te szereted: itt minden segítséget megtalálsz hozzá >>

#5 Tipp: Gondolkozz pozitívan

Lehet, hogy ez egy kicsit furcsán hangzik, pedig tényleg igaz- sokan szednek fel pár kilót a télen azért, mert mindennek a negatív oldalát látják. Hideg van, nyirkos az idő, beteg vagyok, nem lehet semmit csinálni, stb…- voltak már hasonló érzéseid? Hagyd abba! A passzivitás helyett koncentrálj a jó dolgokra! Ez plusz energiát ad, és arra ösztönöz, hogy minél előbb formába hozd magad!

#6 Tipp: Tartsd távol magad az alkoholtól

Decemberben az ünnepek bulizással és iszogatással teltek, ugye? Ideje, hogy kicsit távol tartsd magad az alkoholtól, mert az alkoholfogyasztás nagymértékben veszélyezteti a fogyás sikerét (ezen kívül általában véve egészségromboló a hatása). Igyál helyette vizet. Sok vizet. Vagy próbáld ki a friss gyümölcsleveket. A Delimano Fusion Juicer-el pillanatok alatt elkészítheted őket- kattints ide >>

#7 Tipp: Találj társat

Az életben néhány dolgot nehéz egyedül véghezvinni- többek között formába lendülni is az. Próbálj találni valakit, egy társat, akivel minden lépést együtt csinálhatsz végig. Így hosszabb távon segíthettek egymásnak, és motiválhatjátok egymást. Így a sikerélmény is sokkal nagyobb, ha nem egyedül próbálsz megszabadulni a felszedett plusz kilóktól!

#8 Tipp: Kövesd nyomon a folyamatot

Ha betartod a fenti tippeket, néhány hét alatt látványos eredményt érhetsz el. Kövesd a folyamatot az idők során,- ezzel motiválhatod magad, a célra koncentrálhatsz, ezen kívül lehetőséged lesz igazítani a terveden, ha az eredmény nem azt tükrözi, amire számítasz.