A kosarad üres.

Próbáld ki a

Fogyás

Találatok 21-30 / 40

 • Futópad edzésterv kezdőknek

  Futópad edzésterv kezdőknek

  A futópad edzések előnye, hogy teljes felügyeletet biztosít a sebesség és a nehézségi fok megválasztásában. Nem zavarják az edzést az időjárás változásai, a fényviszonyok. Ezek sokban megkönnyítik a kezdő kocogók feladatát, könnyebben, nyugodtabb körülmények között vághatunk neki a futásnak, így az eredmények is hamarabb érezhetők, mintha a szabadban áznánk, fáznánk a januári hidegben.

  Tudj meg többet 
 • Hogyan add le az ünnepek alatt felszedett kilókat

  Hogyan add le az ünnepek alatt felszedett kilókat

  Az ünnepek valószínűleg megint rossz hatással voltak az egészségedre- a finomságok gyakran igen gyorsan hagynak nyomot a testen. De az ünnepek már elmúltak, így itt az ideje, hogy újra formába hozd magad! Hogyan adhatod le az ünnepek alatt felszedett plusz kilókat? Van megoldás: olvasd el tippjeinket, és kezdj megszabadulni a fölösleges kilóktól még ma!

  Tudj meg többet 
 • Hogyan kerüljük el, hogy télen felszedjünk néhány kilót?

  Hogyan kerüljük el, hogy télen felszedjünk néhány kilót?

  Nem csak legenda, hogy télen felszedünk néhány kilót. Az emberek többsége számos okból hízik meg. Mivel a tél szinte már a küszöbön áll, összegyűjtöttünk néhány ötletet, amelyek segítenek abban, hogy idén télen edzett maradj! 

  Tudj meg többet 
 • Hogyan lehet még szebb, feszesebb lábad

  Hogyan lehet még szebb, feszesebb lábad

  A szexis lábú nők kivételezett helyzetben vannak: ők a vágy és az irigység tárgyai, de erőt és magabiztosságot is sugároznak. Egyszerű, rendszeres edzés, ami csupán néhány percig tart, de segít, hogy szexis lábunk legyen.

  Tudj meg többet 
 • Hogyan maradj fitt zsúfolt napirend mellett is – gyors és egyszerű ötletek

  Hogyan maradj fitt zsúfolt napirend mellett is – gyors és egyszerű ötletek

  Egy hosszú nap az irodában, millió feladat, a családra is szánni kell időt – észre sem veszed és a nap már véget is ért. Ha szeretnél formában maradni, de időhiány miatt ez nehezen megy, íme néhány megoldás a számodra. Ha betartod ezeket az egyszerű szabályokat, fitt maradhatsz – a zsúfolt napirended ellenére is.

  Tudj meg többet 
 • Hogyan válaszd ki a tökéletes karácsonyfát

  Hogyan válaszd ki a tökéletes karácsonyfát

  Mit mondanál, melyik a legfontosabb része a gyönyörű ünnepi dekorációnak? Természetesen a karácsonyfa, mely a hagyományos ünnep legfőbb dísze. Választottál már karácsonyfát? Biztos vagy benne, hogy a legjobb döntést hoztad? Ne aggódj, rövid útmutatónk segítségével kiválaszthatod a számodra tökéletes fát.

  Tudj meg többet 
 • Intenzitás skála avagy a lihegés index

  Intenzitás skála avagy a lihegés index

  A fitnesz edzések közben legyen az szobabicikli, futópad, ellipszis tréner, vagy sima kondigép edzés nagyon fontos, hogy mérni tudjuk a teljesítményünket. Így a megfelelő szintű, nehézségű gyakorlatokat tudjuk választani és azokat a megfelelő intenzitással tudjuk elvégezni.

  Tudj meg többet 
 • Ízletes karácsonyi menüsor

  Ízletes karácsonyi menüsor

  Karácsonykor hajlamosak vagyunk elfeledkezni a helyes, egészséges étkezésről, és belevetni magunkat a „szokásos” ünnepi ételek cseppet sem diétás kavalkádjába. Cikkünkben most egy menüsort teszünk közkinccsé, benne variálható fogásokkal, hogy megkönnyítsük a karácsonyi ebéd és vacsora megtervezését.

  Tudj meg többet 
 • Már ma növeld a vitalitásod!

  Már ma növeld a vitalitásod!

  Sportolsz, sok időt töltesz a természetben és összességében véve nagyon aktív életet élsz a korodhoz képest – úgy tűnik, már minden helyes döntést meghoztál, mégis úgy érzed, még többet is tehetnél a közérzetedért. Talán itt az ideje, hogy kipróbáld az alábbi trükköket, amelyekkel megemelheted az energiaszinted és gyorsan növelheted a vitalitásod.

  Tudj meg többet 
 • Méregtelenítő diéták pro és konra

  Méregtelenítő diéták pro és konra

  Tudd meg mi az igazság a méregtelenítő diétákkal kapcsolatban.

  Tudj meg többet 

Találatok 21-30 / 40