A kosarad üres.

Próbáld ki a

Fogyás

Találatok 31-40 / 40

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Mi az a Fekete Péntek?

  Mi az a Fekete Péntek?

  Fekete Péntek, a bevásárlás napja, már közeledik. A karácsonyi vásárlási szezon nem hivatalos nyitó napja kiváló alkalom arra, hogy lecsapjunk néhány extra kedvezményre és kiárusításra. Felkészültél?

  Tudj meg többet 
 • Milyen mozgásfajták a legjobb zsírégetők

  Milyen mozgásfajták a legjobb zsírégetők

  Tagadhatatlan tény: a testmozgás befolyásolja a zsírégetést. A szervezetünk nem csak edzés közben, hanem azután is égeti a kalóriákat. A fizikailag aktív emberek nyugalmi állapotban is több energiát használnak fel. Ez azt jelenti, hogy még az edzés végeztével is érezzük a mozgás hatását és a megnövekedett anyagcsere tevékenységet. Ellenőrizd, hány kalóriát égethetsz el a különféle mozgásfajtákkal. 

  Tudj meg többet 
 • Nyújtás – edzés előtt, edzés után vagy bármikor

  Nyújtás – edzés előtt, edzés után vagy bármikor

  Biztosan voltak olyan reggeleid, amikor felébredéskor izomfájdalmat éreztél, holott éjszaka egyszerűen csak aludtál. Ez leggyakrabban akkor fordul elő, amikor úgy kezdünk el edzeni, hogy előtte nem végzünk megfelelő bemelegítést.

  Tudj meg többet 
 • Táplálkozz úgy, mint egy igazi bajnok

  Táplálkozz úgy, mint egy igazi bajnok

  Az évről évre megrendezésre kerülő sporteseményekre atléták ezrei készülnek. Több ezer kisportolt test, akik csak egyvalamire tudnak gondolni: hogy bajnokok legyenek. Elgondolkoztál már azon, hogyan képesek elviselni azt a rengeteg intenzív edzést, és mégis megőrizni az egészségüket? Többek között úgy, hogy nagyon odafigyelnek az étkezésükre. Te is szeretnél úgy étkezni, mint egy bajnok?

  Tudj meg többet 
 • Teremts tökéletes ünnepi hangulatot otthon készült díszekkel

  Teremts tökéletes ünnepi hangulatot otthon készült díszekkel

  Várod már az ünnepeket? A varázslatos hangulatot, azt, hogy az egész család összegyűlik, a finom ételeket, és az ajándékozást családi körben? És mi a helyzet a hagyományos karácsonyi díszekkel? Tudod már, miként fogod idén feldíszíteni az otthonod? Van néhány csodás karácsonyi dísz ötletünk, melyeket otthon készíthetsz el. Kezdj hozzá!

  Tudj meg többet 
 • Testmozgással a fáradtság ellen

  Testmozgással a fáradtság ellen

  Ha a fáradtság, a kimerültség és a koncentrációs problémák kezdik megnehezíteni a hétköznapjaidat, a legjobb dolog, amit tehetsz, hogy még több testmozgást végzel.

  Tudj meg többet 
 • Tipikus hibák a futópadon

  Tipikus hibák a futópadon

  A futópados edzésnek megvannak az előnyei: mint például, hogy nem függ az időjárástól, hogy biztonságosabb mint a szabadban kocogni, ugyanakkor vannak veszélyei is. A futópadon is figyelni kell, hogy elkerüljük a sérüléseket, hogy a legjobb teljesítményt hozzuk ki magunkból. A következőkben a futópad edzés közben elkövetett legtipikusabb hibákról olvashattok.

  Tudj meg többet 
 • Tökéletes diéta horoszkóp alapján

  Tökéletes diéta horoszkóp alapján

  Itt az ideje, hogy egy olyan fogyókúrát próbáljon ki, amely tökéletesen illik Önhöz – a horoszkóp diétát.

  Tudj meg többet 
 • Vállizom edzés általában: anatómia és jótanácsok

  Vállizom edzés általában: anatómia és jótanácsok

  Lehet bármekkora a mellkasod vagy a bicepszed, ha a vállaid keskenyek gyengének fogsz tűnni.

  Tudj meg többet 
 • Zsírégető edzés – tisztázzuk, mit is jelent!

  Zsírégető edzés – tisztázzuk, mit is jelent!

  Az egyik legdivatosabb jelzővé nőtte ki magát a „zsírégető”. Ezzel már bármi eladható, pedig nem kellene bedőlni az olcsó marketingfogásnak!

  Tudj meg többet 

Találatok 31-40 / 40

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4