A kosarad üres.

Próbáld ki a

Lendüljön formába

 • Megköszöni a hátad: gyors gerinctorna akár munka közben

  Megköszöni a hátad: gyors gerinctorna akár munka közben

  Ülőmunkát végzel, és úgy érzed, a hátadnak szüksége lenne egy kis törődésre? Tarts szünetet, és végezd el gyors és egyszerű gyakorlatainkat a gerinced, a derekad és hátizmaid egészsége érdekében. Kezdjük is a tornát!
  Tudj meg többet 
 • 5 mozgásforma a tavaszi fáradtság elűzéséhez

  5 mozgásforma a tavaszi fáradtság elűzéséhez

  A tavaszi fáradtság a te napjaidat is elviselhetetlenné teszi? Talán kísértést érzel arra, hogy többet pihenj, de ez nem feltétlenül segít feltornázni az energiaszintedet... Valójában éppen az ellenkezőjére, azaz mozgásra lenne szükséged! Összegyűjtöttünk számodra 5 olyan mozgásformát, amelyekkel messzire űzheted a tavaszi fáradtságot.

  Tudj meg többet 
 • 10 motivációs tipp futáshoz

  10 motivációs tipp futáshoz

  A világon több millió ember jár futni. Futunk szórakozásból, futunk kikapcsolódásból, hogy lefogyjunk, vagy jobb formába kerüljünk. A futás a legegyszerűbb, leghatásosabb, és általában a legolcsóbb módja annak, hogy fittebbé váljunk. Annak ellenére azonban, hogy a futás mind a test, mind a lélek számára hasznos, néha hiányzik belőlünk a motiváció ahhoz, hogy folytassuk. Veled is előfordult már ez? Az alábbi 10 kitűnő tanács segíthet Neked abban, hogy megőrizd a motivációd a futáshoz. Készen állsz?

  Tudj meg többet 
 • Alapvető tények a hasizmokról

  Alapvető tények a hasizmokról

  Minden erőfeszítés ellenére nyoma sincs a kockahasnak? Ennek megvan az oka. Hogy megtudd, hogyan lehetnek tökéletes hasizmaid, ismerj meg néhány általános tényt a hasizmokkal kapcsolatban.

  Tudj meg többet 
 • Érezd magad fiatalnak és élj teljes életet

  Érezd magad fiatalnak és élj teljes életet

  Elteltek az évek és néha rádöbbensz, hogy már nem vagy olyan fiatal, mint voltál. Ilyenkor nem szabad elfelejteni, hogy az életkor csak egy szám, és az, hogy fiatalnak érzed-e magad, nem a konkrét életkorodtól, inkább a lelkiállapotodtól függ. Még az életed érettebb szakaszában is fontos, hogy teljes életet élj és élvezz mindent, amit az élet nyújthat Neked.

  Tudj meg többet 
 • Hogyan kövesd nyomon a fejlődésed

  Hogyan kövesd nyomon a fejlődésed

  Amikor elkezdesz edzeni és formába kerülni, szeretnél eredményeket is látni – mégpedig gyorsan. Ha úgy érzed, semmi változás nem történik, valószínűleg minden motivációd elveszíted. De hogyan kövesd nyomon, mennyit fejlődik a tested? Az alábbi egyszerű ötletek segíteni fognak abban, hogy megfigyeld, mennyit változik a tested, és közben még a motiváltságod is meg tudd őrizni! 

  Tudj meg többet 
 • Hogyan táplálkoznak a legjobb atléták?

  Hogyan táplálkoznak a legjobb atléták?

  Télen is számos sportesemény van a világon. Több ezer professzionális sportoló fogja megmutatni képességeit a havon és a jégen, és próbál meg érmekért versenyezni. Éreztél már irigységet a feszes és vonzó testük láttán, és elgondolkodtál rajta, vajon hogyan kerültek ilyen fantasztikus kondícióba? Természetesen szigorú edzésprogrammal és egy gondosan megválasztott étrenddel! De mivel Neked valószínűleg nincs időd arra, hogy napi 6-8 órát eddz, lehet, hogy érdemesebb lenne megpróbálnod úgy étkezni, mint egy igazi sportoló.

  Tudj meg többet 
 • Hogyan tesz fitté az EMS technológia?

  Hogyan tesz fitté az EMS technológia?

  Az elektromos izomstimuláció (EMS) egy olyan innovatív technológia, amely elektromos impulzusokkal váltja ki az izomösszehúzódást. Remekül hangzik, de talán éppen azt kérdezed, hogy miképpen segít hozzá mindez a fittséghez? Az alábbi 9 érv megválaszolja, hogy miért érdemes barátságot kötni az EMS technológiával...

  Tudj meg többet 
 • Hogyan űzhetjük el testmozgással a fáradtságot?

  Hogyan űzhetjük el testmozgással a fáradtságot?

  Fáradtan a mozgás a legutolsó dolog, ami eszünkbe jut. Számos kutatás szerint azonban a fizikai aktivitás bizony meg is emelheti az energiaszintet. A testedzés javítja a szív-, a tüdő- és az izomműködés hatékonyságát, ami bármilyen tevékenységhez több energiát biztosít.Szeretnéd tudni a miérteket és a hogyanokat? 

  Tudj meg többet