A kosarad üres.

Próbáld ki a

Tavasszal minden növekszik

Tavasszal minden növekszik kivéve az árainkat, extra -10% Club5* tagoknak

kivéve az árainkat, extra -10% Club5* tagoknak

 
[banner_timer]
 

Rovus Astrea légtisztító szűrők

Photo
Video

Tartsd karban Rovus Astrea légtisztító készülékedet a cserélhető légtisztító szűrőkkel! A 3 rétegének köszönhetően - előszűrő, antibakterális nano-ezüst bevonatú HEPA szűrő, szén szűrő - könnyedén kiszűrheti az akár 0,3 micron méretű baktériumokat, allergéneket és vírusokat is.

Rovus Astrea légtisztító szűrők
13 999 Ft
13 299 Ft Club5* ár
Válasszon
Hívjon minket: 061-452-5118
A termék szállítási ideje: akár 3 hónap.
  • Rövid leírás
  • Termék részletei
  • Üzleteink
Rövid leírás

Tartsd karban Rovus Astrea légtisztító készülékedet a cserélhető légtisztító szűrőkkel! A 3 rétegének köszönhetően - előszűrő, antibakterális nano-ezüst bevonatú HEPA szűrő, szén szűrő - könnyedén kiszűrheti az akár 0,3 micron méretű baktériumokat, allergéneket és vírusokat is.

Tudj meg többet
Termék részletei

Új szűrőd gondoskodik a legtisztább levegőről

A Rovus Astrea légtisztító tisztán tartja az otthoni vagy irodai levegőt, eltávolítva a port, az atkákat, allergéneket, füstöt és kellemetlen szagokat, amelyek légzési problémákat és más nehézségeket okoznak, és károsak lehetnek egészségünkre. Megfelelő használat mellett évekig kiválóan végzi a dolgát, és egészséges, tiszta levegőjű környezetet nyújt számodra - azonban ahhoz, hogy ne veszítsen hatékonyságából, rendszeresen cserélned kell a szűrőt. 

Tökéletes kiegészítő Rovus Astrea légtisztítódhoz

A Rovus Astrea légtisztító szűrőket kifejezetten a Rovus Astrea légtisztítóhoz terveztük, így azok tökéletesen illeszkednek hozzá, meghosszabbítják a légtisztító élettartamát, és csökkentik a csereköltségeket. A szűrők a következő 3 réteggel garantálják a levegő tökéletes megtisztítását:

  1. A szűrők külseje egy mosható réteg, amely csapdába ejti a látható port, hajszálakat és így tovább.
  2. A második lépésben egy HEPA H11 szűrő eltávolítja a levegőben lévő, akár 0,3 micron méretű baktériumokat, allergéneket, pollent, füstöt és vírusokat is, 99,97%-os hatékonysággal. 
  3. A megtisztított levegő ezután áthalad egy aktívszén-szűrőn, hogy eltávolítsa a háztartási szagokat, biztosítva, hogy mindig a legfrissebb, legtisztább levegőt lélegezd be.

A Rovus Astrea légtisztító szűrők nélkülözhetetlen kiegészítők a Rovus Astrea légtisztítóhoz, így te és családtagjaid hosszú évekig a lehető legjobb levegőt lélegezhetitek be.

A csomag tartalma: 1 db, 3 rétegű szűrőrendszer

FIGYELEM! A csomag nem tartalmazza a Rovus Astrea légtisztítót, azt ide kattintva tudod megrendelni.

Üzleteink
Ha üzleteinkben szeretné átvenni a kiválasztott terméket nincs más dolga, csak tegye a kosárba (kérjük, ügyeljen a megfelelő szín és méret kiválasztására, amennyiben ez elérhető), a kosár oldalon válassza ki az önnek megfelelő boltot, fizesse ki bankkártyával, és kollégáink tájékoztatják, hogy pontosan mikor mehet érte. A zöld pipával jelölt üzleteinkbe rendelhető a termék.

Ezt a termékünket az alábbi üzleteinkben veheti át személyesen:

Vásárlók véleményei 0 vélemény

Hogyan értékelnéd ezt a terméket? *

1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star